Wij zijn op zoek naar een ervaren sous-chef! Het team van de Kastanjehof verzorgt de dagelijkse gastvrijheid voor ons hotel en restaurant. Samen met een ambitieus en enthousiast team knallen we dagelijks om onze gasten een onvergetelijke ervaring te geven. Sluit jij je bij ons team aan?
Over De Kastanjehof
Welkom bij De Kastanjehof! Een unieke locatie in het groen van Lage Vuursche met een ruim terras, een sfeervol boetiekhotel en een restaurant met een verrassende keuken. Met onze veertien sfeervolle kamers, gastronomische gerechten en gastvrije ambiance streven wij ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Van een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën tot grote evenementen: bij De Kastanjehof is alles mogelijk.
About the job
Als sous-chef ben je de rechterhand van de chef-kok. Je bent creatief en bedenkt en creëert verrassende en smaakvolle gerechten. Daarnaast heb je als sous-chef oog voor detail en werk je kosten- en milieubewust. Ook is de Kastanjehof een leerbedrijf waar wij graag onze leerlingen de kneepjes van het vak leren.
Je bent verantwoordelijk voor het controleren van de kwaliteit en voortgang van het werk in de keuken, waarbij je instructies geeft en advies geeft aan je collega's. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat alle veiligheidsvoorschriften worden nageleefd, inclusief arbo-wetgeving en HACCP-richtlijnen. Ook zul je actief deelnemen aan de MEP en bijdragen aan het vernieuwen van het menu, het ontwikkelen van recepten en het verbeteren van werkprocessen.
Dit is wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Altijd op de gastenlijst bij aangesloten nachtclubs in Amsterdam.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een passende reiskostenregeling. Wanneer je geen eigen vervoer hebt is een leaseauto bespreekbaar.
- Een goed geregeld pensioen.
- En dat alles in een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng.
Dit is wie je bent
- Minimaal 1 jaar werkervaring als sous-chef.
- Je kan goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
- Je bent bekend met HACCP-principes.
- Je bent in het bezit van een SVH of bereid deze te halen.