Ben jij die kok met een onweerstaanbare drang naar culinaire avonturen? Zie jij jezelf al pronken met je kookkunsten op de meest diverse en mooie locaties in onze prachtige stad Amsterdam? Nou, dan hebben we hier de kans waar je op hebt gewacht!
Bij Matter of Taste komen passie voor culinaire kunst en het creëren van onvergetelijke ervaringen samen. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij een toonaangevende cateraar die zich richt op het leveren van hoogstaande gastronomische belevingen. Van intieme bijeenkomsten tot grote evenementen, bij Matter of Taste draait alles om het verrassen van onze gasten met unieke smaken, prachtige presentaties en goede service. Welkom bij Matter of Taste, waar elke hap een verhaal vertelt.
About the job
Als zelfstandig werkend kok bij ons krijg je de kans om je kooktalent te laten zien op verschillende evenementen, van speciale diners tot luxe catering. Geen dag is hetzelfde en we gaan geen enkele uitdaging uit de weg.
Het leuke? Je hebt de vrijheid om te koken wat de klant wil, dus je kunt echt je creativiteit en vakmanschap laten zien. Ons team bestaat uit ervaren chefs, waaronder iemand die vroeger bij Librije heeft gewerkt. Samen streven we naar topkwaliteit en gastvrijheid. En bonus: je hebt flexibele werktijden die meegaan met de seizoenen, dus je kunt op mise en place dagen al om 18.00 uur naar huis. Geen week is hetzelfde.
Dit is wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Altijd op de gastenlijst bij onze nachtclubs.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een goed geregeld pensioen.
- En dat alles in een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng.
Dit is wie je bent
- Je hebt relevante werkervaring.
- Je bent kwaliteitsgericht, vakdeskundig en innovatief.
- Je bent stressbestendig en hebt een echte ‘hands-on’ mentaliteit.
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.
- Je bent bekend met de HACCP-principes, in het bezit zijn van een Sociale Hygiene Diploma is een pré.
- Je bent flexibel en hebt ambities.