Ga jij altijd voor hoogwaardige en gastgerichte service? Is wijn jouw passie en beschik je over natuurlijk leiderschap?
Over De Kastanjehof
Welkom bij De Kastanjehof! Een unieke locatie in het groen van Lage Vuursche met een ruim terras, een sfeervol boetiekhotel en een restaurant met een verrassende keuken. Met onze veertien sfeervolle kamers, gastronomische gerechten en gastvrije ambiance streven wij ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Van een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën tot grote evenementen: bij De Kastanjehof is alles mogelijk.
About the job
Als Restaurantmanager ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het restaurant, waarbij je de hoogste normen van gastvrijheid handhaaft. Je zorgt ervoor dat elk aspect van de gastervaring vlekkeloos verloopt, van het begroeten van gasten tot het afhandelen van reserveringen en het coördineren van het personeel. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het beheer van de wijnkelder en het adviseren van gasten over wijn- en spijscombinaties.
Wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Altijd op de gastenlijst bij aangesloten nachtclubs in Amsterdam.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een goed geregeld pensioen.
Wie je bent
- Je hebt minimaal twee jaar ervaring als Restaurantmanager.
- Je hebt ervaring als sommelier.
- Gastheer of gastvrouw zijn zit in je bloed. Je voelt je verantwoordelijk en bent betrokken.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een team te leiden en te motiveren.
- Je hebt een ‘hands-on’ mentaliteit en hebt oog voor detail.
- Je bent flexibel en stressbestendig.