We zoeken een getalenteerde zelfstandig werkend kok om ons team bij de Kastanjehof te versterken! Barst je van de creativiteit en bedenk je graag vernieuwende gerechten? Werk je niet alleen zelfstandig maar ben je ook een echte teamspeler die graag anderen inspireert? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Over De Kastanjehof
Welkom bij De Kastanjehof! Een unieke locatie in het groen van Lage Vuursche met een ruim terras, een sfeervol boetiekhotel en een restaurant met een verrassende keuken. Met onze veertien sfeervolle kamers, gastronomische gerechten en gastvrije ambiance streven wij ernaar om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Van een heerlijk weekendje weg met z’n tweeën tot grote evenementen: bij De Kastanjehof is alles mogelijk.
About the job
We zijn op zoek naar een kok die verantwoordelijk zal zijn voor het voorbereiden, koken en presenteren van gerechten in onze keuken. Je zult ervoor zorgen dat de gerechten van hoge kwaliteit zijn en mooi worden gepresenteerd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bestellen, ontvangen en opslaan van ingrediënten, en voor het handhaven van een schone en veilige werkomgeving. Het is belangrijk dat je goed kunt samenwerken en communiceren met je collega's over bestellingen en dat je efficiënt omgaat met ingrediënten om verspilling te minimaliseren. Verder is het van belang dat je ervoor zorgt dat onze gasten uitstekende service krijgen en dat je rekening kunt houden met speciale dieetwensen.
Dit is wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Altijd op de gastenlijst bij onze nachtclubs.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een goed geregeld pensioen.
- En dat alles in een energieke werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt de mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng.
Dit is wie je bent
- Minimaal 1 jaar relevante werkervaring.
- Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.
- Je kan goed zelfstandig werken maar bent ook een echte teamplayer.
- Je hebt een verantwoordelijkheidsgevoel en een ‘hands-on’ mentaliteit.
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
- Je bent bekend met HACCP-principes.