Aan de bruisende Ferdinand Bolstraat in Amsterdam vind je het Italiaans georiënteerde restaurant Bar Bellini. Op het menu staan met aandacht bereide gerechten. Het is oa. mogelijk om aan de grote open keuken te dineren, maar er bestaat ook de mogelijkheid om privé te genieten van onze keuken in de private dining ruimte. Voor ons staat kwaliteit bovenaan voor zowel de service als het eten. Met een hecht team collega’s zorg je ervoor dat alle gasten een heerlijke dag of avond hebben.
Als Sous-chef ben je de rechterhand van onze chef en krijg je tegelijkertijd alle ruimte voor eigen inbreng. Onze kaart wijzigt regelmatig, dus we zijn creatief veel bezig met het bedenken van nieuwe, mooie gerechten met de beste ingrediënten. Heb jij deze creativiteit in je maar ben je tegelijkertijd kwaliteitsgericht en vakkundig? Kom ons gezellige en ambitieuze team versterken!
Dit is wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Altijd op de gastenlijst bij onze nachtclubs.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een goed geregeld pensioen.
Wie je bent
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
- Woonachtig in de omgeving Amsterdam.
- Innovatief en creatief.
- Kwaliteitsgericht en vakkundig.
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
- Bekend met de HACCP-principes.