Ben je kwaliteitsgericht, vakkundig en in staat om te leiden en begeleiden? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!
De oude stadsboerderij uit 1702 ligt midden in Amsterdam. Omringd door het groen omgeef je je in een oase aan rust aan de Ringdijk 58. De Vergulden Eenhoorn bestaat uit een café, restaurant en hotel. In de zomer toveren we onze tuin om tot een waar festijn en vindt ons jaarlijkse Sangriafeest plaats.
Door zijn oude charme en warme karakter voel je je binnen no-time bij ons thuis. Van een goed bourgondisch, intiem diner, get-away in eigen land of jouw bruiloft in de tuin: en thuis weg van huis gegarandeerd.
About the job
Als sous-chef ben je verantwoordelijk voor het maken van roosters voor het keukenpersoneel en assisteer je de chef-kok bij taken zoals prijscalculatie en recept- of menu-aanpassingen. Je bedenkt, probeert en beoordeelt nieuwe recepten samen met de chef-kok en begeleidt leerling-koks, keukenhulpen, stagiairs en andere (nieuwe) medewerkers.
Dit is wat je krijgt
- 25% personeelskorting bij ruim 20 aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement.
- Altijd op de gastenlijst bij onze nachtclubs.
- Mogelijkheid tot persoonlijke en/of professionele ontwikkeling.
- Een lekkere aandraagbonus voor nieuw personeel.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% dat jaarlijks uitgekeerd wordt.
- Een goed geregeld pensioen.
Dit is wie je bent
- Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.
- Woonachtig in de omgeving Amsterdam.
- Beheersing van de Nederlandse of Engelse taal.
- Bekend met de HACCP-principes.
- Kwaliteitsgericht en vakkundig.
- Plan- en procesmatig.
- Innovatief en creatief.
- Stressbestendig.
- In staat om anderen te begeleiden en te coachen.
- Bereid om in wissel- en weekenddiensten te werken.