Wij zijn op zoek naar een sous-chef die samen met ons team de lekkerste Cannibale Royale gerechten op tafel tovert! Als sous-chef ben jij de rechterhand van de chef. Je bewaakt de kwaliteit in de keuken, begeleid je collega's en hebt oog voor commerciële kansen. Klinkt dit als jouw ding? Waar wacht je nog op? Solliciteer meteen!
Of je nu gezellig met vrienden bijeenkomt, een romantische date hebt gepland, of een gezellig familie-uitje organiseert, Cannibale Royale staat garant voor een ongedwongen avond. Met zes vestigingen in Amsterdam en één in Rotterdam bieden wij sinds 2014 een warm welkom aan gasten die genieten van heerlijke gegrilde steaks, smaakvolle (vega-)burgers, juicy ribs en creatieve cocktails, of gewoon een lekker biertje.
About the job
Bij deze job draait alles om het bereiden van onze onmiskenbare gerechten, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit die Cannibale Royale te bieden heeft. Je bent verantwoordelijk voor het leiden van de mise en place en je helpt ook bij de uitvoering ervan. Bovendien geef je leiding aan en coach je het keukenteam, terwijl je de chef ondersteunt waar nodig. Hygiëne is een prioriteit, dus je zorgt ervoor dat alles volgens de richtlijnen van Cannibale Royale verloopt. Bestellingen worden correct uitgevoerd en je minimaliseert verspilling waar mogelijk.
Dit is wat je krijgt
- Een marktconform salaris. Plus, een lekkere fooi!
- Ontvang 50% personeelskorting bij onze eigen zaken en 25% korting bij de aangesloten horecazaken.
- Een gratis sportabonnement bij onze eigen gym.
- Altijd op de gastenlijst bij aangesloten nachtclubs.
- Volop ruimte voor jouw ontwikkeling.
- Een aantrekkelijke bonus voor het aandragen van nieuwe collega's.
- 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
- Een vakantietoeslag à 8% die jaarlijks uitgekeerd wordt. Wil je je vakantiegeld liever maandelijks ontvangen? Dat kan geregeld worden!
- Dacht je dat alles was? Wij organiseren ook regelmatig gezellige personeelsfeesten, leuke borrels en uitjes (bijvoorbeeld samen naar festivals of ADE).
Dit is wie je bent
- Je hebt minstens twee jaar flink wat ervaring onder de riem
- Levert topkwaliteit met een flinke dosis vakmanschap en creativiteit!
- Je bent stressbestendig en hebt een echte 'hands-on-mentaliteit'.
- Je bent op de hoogte van de HACCP-regels en hebt een Sociale Hygiëne diploma op zak.
- Je laat de keuken stralen en blinken alsof het niets is!
- Je woont in Amsterdam of lekker dichtbij.
- Je spreekt net zo makkelijk in het Nederlands als in het Engels.