Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en ben je op zoek naar een mooie baan in de horeca waarbij gestuurd wordt op output, met veel vrijheid en autonomie?
Hannekes Boom, dé iconische plek aan het Oosterdok in Amsterdam, zoekt een bedrijfsleider die de kwaliteit en unieke sfeer bewaakt. Met een groot terras aan het water voor 1600 gasten en uitzicht op Nemo en het Scheepvaartmuseum zijn we een hotspot voor iedereen.
About the job
Als bedrijfsleider ben je verantwoordelijk voor de KPI’s rondom kwaliteit, team, financiën en inkoop. Je bevordert de tevredenheid en productiviteit van het team, bewaakt inkoop- en voorraadprocessen, en zorgt voor de juiste marges en omzetdoelen. Verder stuur je op reviews en kwaliteitsscores om de hoge standaard van Hannekes Boom te waarborgen. Je inspireert je team en werkt nauw samen met de mede-eigenaar en collega’s vanuit het ondersteunende kantoor om de groei van Hannekes Boom te stimuleren.
Je ontvangt een passend salaris en draagt verantwoordelijkheid voor operationele resultaten. Met alle vrijheid en autonomie kun je jouw werktijden zelf inrichten om je doelen te behalen, en rapporteert rechtstreeks aan de mede-eigenaar.
Wie jij bent
- Minimaal 3 jaar ervaring in het managen van grote horecateams
- Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een ondernemersmentaliteit
- Je bent flexibel en bereid in een dynamische omgeving te werken: met een team van circa 100 personen tijdens het hoogseizoen waarbij de dynamiek verandert, de teams verkleinen en ingezet wordt op kwaliteit in het laagseizoen.
- HBO werk- en denkniveau, met organisatorisch talent en oog voor detail
- Uitstekende communicatieve en analytische vaardigheden
- Woonachtig in de regio Amsterdam
Wat wij bieden
- Een bruto maandsalaris tussen de € 4000 en € 5000
- Veel vrijheid om je werk zelf in te delen, met aandacht voor werk-privébalans
- 25% personeelskorting bij 20 horecazaken en toegang tot nachtclubs
- Gratis sportabonnement, 25 vakantiedagen, 8% vakantiegeld en een goed pensioen
- Doorgroeimogelijkheden binnen een groeiende horecaorganisatie